Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Film

Pobješnjeli Max: Divlja cesta - sociološka studija u petoj brzini

madmax2


Maxa Rockatanskog posljednji smo put vidjeli u pustinji, prepuštenog volji sudbine. Trideset godina, koliko je proteklo od onda, proletjelo je zastrašujuće brzo, a lik karizmatičnog Mela Gibsona zamijenio je onaj Toma Hardyja. Njegovog Maxa, u filmu Pobješnjeli Max: Divlja cesta, također susrećemo u pustinji i odjednom nam se, unatoč tome što gledamo drugo lice, čini kao se nikad nismo ni rastali.

Ažurirano Subota, 16 Svibanj 2015 21:48

Hitovi: 4742

Opširnije...

Fury - film koji nameće krivnju zapadnjacima?

fury1

 

Ne, nije matineja Pčelice Maje za djecu i one koji se tako osjećaju. Nego je Bijes. Srdžba, Gnjev, Strast, ili kako got već pokušamo prevesti zapravo jako dobar naslov novog, najnovijeg ratnog filma - Fury.

Ažurirano Ponedjeljak, 24 Studeni 2014 18:22

Hitovi: 4709

Opširnije...

Hobit: Bitka pet vojski - kad zmajeva bolest obuzme filmsku ekipu

bilbo

 

Nakon što platite i ne tako jeftinu kino ulaznicu, uz dodatan trošak kokica i pića (koje moja malenkost smatra nužnim kad idete gledati film koji traje 144 minute), a onda ste izloženi torturi od gotovo pola sata filmskih foršpana, reklama te podsjetnika na to da trebate isključiti mobitel i da je 'publika spremna na uranjanje' u 3D iskustvo, posljednje što želite je iritantno uvodničarenje u film nekakvim dugim prologom ili flashbackom. Želite akciju sada i ovdje.

Ažurirano Srijeda, 31 Prosinac 2014 18:30

Hitovi: 4558

Opširnije...

Kako je Hollywood odbio gay poljubac, a prihvatio seks u troje s crncima

nimfoliberace

 

Što je zajedničko američkom filmskom redatelju Stevenu Soderberghu i njegovom danskom kolegi Larsu von Trieru? Osim očite činjenice da se obojica bave režiranjem filmova za koje su dobili i brojne nagrade, to da su jedan i drugi svoj proboj u prvu holivudsku ligu napravili – seksom.

Ažurirano Nedjelja, 22 Lipanj 2014 19:16

Hitovi: 3630

Opširnije...

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version