Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Komentari i kolumne

Nepoznatom fejsbučnom junaku

stalker

 

Današnji upis posvetit ću nepoznatom fejsbučnom junaku.
Ako se ne prepoznaješ u ovoj prozivci - dobro je.
Ako se prepoznaješ onda, jebi ga, nije tako dobro ali za tebe ima nade ako primijeniš ovo što ovdje piše.


Dakle.. pametan piše, budala pamti pa piši.
Prvo. Facebook nije Iskrica, Twoo, Ljubav je na selu ili neko slično sranje za uparivanje.
Da, legende o junacima koji su se parili s nekim s Faca su točne, isto kao što je točno da sjever pamti, zima dolazi, a HNS krade.
Ali, parenje s nekim i dalje NIJE primarna namjera Facebooka.
Drugo. Moj inbox... tj. ničiji inbox... nije javno dobro.
Drugim riječima, NE, NIJE NORMALNO nekome upasti u inbox 2 i pol nanosekunde nakon prihvaćanja Facebook prijateljstva.
Upasti nekome u inbox nakon 2 i pol nakosekunde virtualnog poznanstva s frazama kao što su 'slatka si', 'jesi udana?', 'imaš dobre cice' i sl. ne samo da nije normalno već je patologija. I smrdi na očaj. Ko Plenki u Buzinu.
Nećeš nekome ni na vrata zvoniti dvije i pol nanosekunde nakon upoznavanja pa nemoj ni u inbox upadati ko Joe u saloon. Joe obično pobere metak. Ti bi mogao pobrati block.
Treće. Nije lijepo vrijeđati. Ali ako već imaš potrebu vrijeđati, budi muško i učini to na zidu, pred svima, a ne u inbox (isto vrijedi i ako si žensko, pa i ako si žensko koje se osjeća kao muško ili muško koje se osjeća kao žensko).
Ako vrijeđaš u inboxu, nisi muško već p*čka. P*čka kao karakterna osobina. Nešto kao Jandroković. A vjeruj mi, ne želiš biti kao Jandroković.
Četvrto. Lanci sreće/pomoći/peticije/neznamviše čega... uglavnom, razni 'šalji dalje ili će na tebe pasti kletva' su sooooo 80's.
Da, u 80-ima je puno toga bilo fora. Jacksonov Thriller. Povratak u budućnost. Mućke. Crtić u 19:15. Lanci sreće/pomoći/itd. i tome sl. ne.
Zato... NE SPAMAJ MI INBOX I/ILI ZID TIME. Jednostavno - ne.
Peto. 'Seen' ne znači 'sve što u životu radim stati će, samo zbog tebe, i to SADA.' Ne. 'Seen' znači 'vidjela sam, a odgovorit ću kad imam vremena.'
Šesto. Uvijek možeš staviti status o lijepim stvarima kao što su pufasti mačići i janjeće pečenje. Tako ćeš porasti u mojim očima.
Je li sad jasnije?
Zahvaljujem, Uprava.

 

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version