Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Psihologija

Pijana od ljubavi - ili samo osramoćena?

pije

 

Alkoholizam je jedan od najvećih krivaca za pogrešan izbor partnera s kojim ste proveli noć. Krivi gost u vašem krevetu kao posljedica previše ispijenih boca nekog alkoholnog pića je najmanje što želite doživjeti. No, neke žene će smatrati da je to jako cool, da su frajerice tipa Sharon Stone i da ono što može muškarac, može učiniti i žena. Ima i takvih žena koje se natječu u ispijanju alkohola sa svojim muškim kolegama, na sveopću radost napaljenih mužjaka koji jedva čekaju da ih odvuku u krevet.


Koji god izbor napraviš, učini to trijezna. Ako pobereš partnera jedne pijane noći, zora će biti bolno otrežnjenje. Zamisli svjetla u noćnom klubu, ili šetnju plažom pod utjecajem alkohola, trenutak kad on šapuće slatke riječi u tvoje uši, a ti si hipnotizirana tekućinom iz tvoje čaše. Ako je zgodan, bit će Mister svijeta. Ako je ružan, bit će zgodan u tvojim očima. Tvoj um će dati krivu prosudbu, samo zato jer si pijana.


Alen je sreo Marijanu u klubu kad je bila tužna i pijana. Ljubili su se, ali drugi dan je otkrio da ona iznad usta ima male brčiće. Bio je šokiran, jer mu se činila muškobanjastom. Smislio je ispriku da je ne bi opet morao vidjeti. Ovakvi primjeri su ogledalo krive percepcije i izvrnutog uma pod utjecajem alkohola.

 

Helena je imala drugu vrstu priče. Bila je u autu s Goranom i pila je viski s kolom, da bi se prije seksa opustila. Kad je već bila napola gola, osjetila je pritisak mjehura i izletjela van, mrmljajući da mora hitno mokriti. To se dogodilo 5 puta pa je Goran odustao. Kasnije je pričao da nikad nije vidio tako pijanu curu, te je nije ponovo pozvao da izađu.


Što će se dogoditi ako želiš pijana voditi ljubav?


Tvoj otpor je manji.
Ako seks nije bio opcija dok si bila trijezna, u pijanom stanju čini se savršenom idejom.


Tvoj um je otvoreniji, inhibicije popuštaju.
Možda si stidljiva cura, ali sad si spremna pomaknuti granice.


Tvoja kontrola više ne radi.
Ne brineš se za kontracepciju niti moguću trudnoću. Neka ti Bog pomogne, tako razmišljaš. Tvoj anđeo čuvar neka se brine za tebe.


Osjetljivija si, čak i posesivna prema svom odabraniku.
Što si mu rekla dok si bila pijana? Možda si imala perverzno priznanje, šta voliš raditi u krevetu. A možda ti je izletjelo „volim te“ a ustvari si htjela pričekati s tom izjavom.


Sjećanje ti je zbrisano.
Buđenje sljedećeg jutra u krevetu s totalnim strancem ili s nekim tko ti se uopće ne sviđa. Užasan osjećaj.

 

Neke cure rade temeljne greške u namjeri da impresioniraju dečke, a to je natjecanje u ispijanju alkohola. Misle da će biti cool, hrabre ili više seksi. To je pogrešno. On ne očekuje fatalnu zavodnicu iz filmova, on želi normalnu, prirodnu curu. S alkoholom si spontanija, ali i agresivnija, nespretna i s poremećajima u ravnoteži. Želiš da te vodi kući dok posrćeš pijana?

 

Kakav dojam ustvari želiš ostaviti na njega?


Želiš li se probuditi s podočnjacima, lošeg zadaha ili s mučninom? Želiš li pogledati u svoj kalendar i pokušati se sjetiti dana kad si trebala dobiti mjesečnicu, te shvatiti da nešto ne štima mjesec dana kasnije?


Pijana cura također je laka meta. Kad muškarac vidi pijanu djevojku kako pleše, njegove oči vide priliku. Ne treba mu mnogo pokušaja da osvoji trofej. Sjećam se kad sam htjela ući u ženski wc jednog kluba, a djevojka je ležala pijana na podu , dok su se dečki svađali tko će je odvući u auto. Bio je to grozan prizor, jer ona uopće nije znala što se događa. Možda oni nisu imali loše namjere, a možda njena večer nije tako lijepo završila.


Ako vodiš ljubav pijana, to je magloviti film. Mnogo odjeće okolo i soba koja se vrti. Sve čega se sjećaš je velika glavobolja, jer ona još uvijek traje. Dok željno hvataš šalicu kave, obećaješ sama sebi da se ovo više neće ponoviti.

 

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version